Kagekampen på kanal 5.

Jeg var så heldig at blive udvalgt til casting til kagekampen. Dette var noget skræmmende, at skulle bage en kage, som andre skulle vurdere. Kagen blev bagt og jeg drog til casting i København.  Dette gik godt og de ringede nogle uger senere, at jeg var blevet udtaget. Py ha en masse tanker der gik gennem mit hovedet. 

Jeg fik tilsendt bageudfordringerne og datoerne, og så måtte jeg i bage-tænkeboks. Der blev bagt en del weekenden før, og nerverne begyndte at melde sig.

Dagen kom, hvor vi skulle bage første gang.Jeg havde pakket en stor kasse med pynt, kageudstyr til dagene. Jeg fandt stedet og de andre deltagere mødte op. Vi skulle sminkes og lave interwiews. Ikke det man lige er vant til. Py ha nerverne begyndte at komme. Da vi stod uden foran døren til kagekampen, rystede mine ben fuldstændigt vildt, men da vi først kom i gang og vi havde 1,5 time, var man så koncentreret, at man glemte at være nervøs. Sådan da. 

Nå, men det gik jo meget godt og den første udfordring vandt jeg. Så var vi ligesom i gang.

Næste udfordring var en up side Down kage, og jeg synes min kage var god, men dommerne synes, at der manglede karamel og der var jeg næsten på vej hjem. Jeg klarede det og jeg kom til sidste og 4. Udfordring. Vi skulle bage de fire elementer. WHAT..... Det er ikke nemt at fortolke. Jeg ville lave en chokoladekage og smuldre krummer op, som jord. Dernæst ville jeg lave en bål, ild. En lille sø, vand, og til sidst bruge tøris som luft. Alle i studiet var meget spændt på tør-isen, ikke mindst mig selv, da jeg ikke havde kunnet øve mig, da jeg ikke kunne skaffe det nogle steder. Men det gik godt, og effekten var bare så god Og jeg VANDT udfordringen og var dermed videre til selve finale. Ikke noget, jeg lige havde regnet med, da jeg tilmeldte mig. Men lidt fedt alligevel.

 

Der gik nogler før selve finaleugen løb af, og tiden var lang med at vente. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle øve mig på, og da jeg fik udfordringerne, kunne jeg ikke øve mig alligevel, da det meste var surprice derinde.

 

Jeg drog mod Skovlunde igen med kassen fyldt med lidt af hvert Og med et nervøst hjerte. Nu skulle jeg jo møde andre finalister. 😁

 

Nu vidste man trods alt lidt om måden programmet var sat sammen på og jeg glædede mig. Dagene i finalen gik også godt og vi havde nogle svære udfordringer. Bag en kage uden opskrift, bag en af dommernes kage og blæse sukkkerkugler, bag med 5 ingredienser, som vi fik derinde, og pludselig stod jeg tilbage i sidste udseendelse igen. Vildt at komme så langt. Udenfor rasede Bodil og vi måtte tage nogle scener om flere gange,da man kunne høre stormen i studiet. Temaet var cirkus, og vi skulle bage noget, hvor en klovn kommer, der skulle være æbler i og da udseendelsen var igang kom selve klovnen fra cirkus Arli. Sjovt og stressende.

Jeg vandt desværre ikke, men bare det at komme helt til finalen i finalen, det er helt vildt. At blive rost af prof.bagere er vildt og dejligt. 

En oplevelse for livet - nedenfor er der billeder, som I kan hygge jer med.  

Besøg hos Marianne hos Sweet Valentines

Ugevinder

Smag og bag fra finalen

Finaledagen

Finalekagen