Endnu en lækker chokoladekage

Denne kage er ligesom den anden chokoladekage med nødder på siden. Denne gang kom der sommerfugle på som pynt. Det er sjovt at lege med chokoladen. 

Hjerteformet chokoladekage

Det er samme opskrift som Rose-chokoladekagen. Imellem er der smørcreme og den er også smurt op med smørcreme. Imellem er de  blåbær. Kagen er drysset op med chokoladespåner. 

Chokoladepynten er lavet med smeltet temp.chokolade, som jeg har hældt i op et kræmmerhus og tegnet på bagepapir, hvorefter drysset med glimmer. Derefter sat i fryseren en times tid.

Samme opskrift som Rose-chokoladekage. Imellem er der smørcreme med blåbær. Kagen er drysset op med chokoladespåner.

Det er samme opskrift som Rose chokoladekage. Jeg har bagt dbt portion. Jordbærmoussen er fløde pisket godt, blandet med enten friske eller frosne bær. Vanilje og sukker efter smag. Derudover er der i hvert lag friske skårne jordbær og i det ene lag også hakket mørk chokolade.På toppen er det smørostecreme med cacao.  På siderne er hakkede valnødder og smuttede hakkede mandler på.

Chokoladebunde med jordbærmousse og friske jordbær. Ovenpå ostesmørcreme med cacao.

Super lækker svampet chokoladekage med lækker creme. Kagen tager ikke lang tid at lave men smager himmelsk. Man vælger selv, hvordan man vil smøre den op. Jeg synes det ser flot ud med roserne.

Bundene skal laves, så de kan nå at køle helt af. Jeg lavede dem den ene dag, dagen efter lavede jeg cremen og smurte dem og op 3. dagen, blev den spise. 

 

Mums

Waou

Chokoladekage