Oreo/twix cheesecake

Antal: 10

Ingredienser

3 pakker oreo

10 twix

3 æg

2 pk neutral smøreost

4 spsk smeltet smør

115 g sukker

 

Mascaponecreme:

250 g mascapone

2 dl fløde

4 spsk flormelis

1 vanilestang

Kondenseret mælk:

koges i 3 timer og du har den lækreste karamel. Tag papiret af dåsen og kog dåsen i en tykbundet gryde i 3 timer. 

Oreo/twix cheesecake

Beskrivelse

Ost og sukker røres sammen med håndmixer, mellem hastighed. Æggene tilføres. Hak chokoladen i grove tern. Gem to hele stykker til at pynte med.Når massen er glat uden klumper, røres den hakkede chokolade i. Meget  Forsigtigt.

 

Oreo knuses til fin masse Og smører blandes i . smør en 20 cm Ø springform med smør.  F'or springformen med oreomassen i bund og op ad siderne. Derefter hældes ostemassen i. 

 

Bages ved 175 gr i 35 min. Sættes på køl indtil servering. Jeg lavede den dagen før, og pyntede den samme dag, som vi skulle spise den, Husk at hælde den lækre karamel over inden servering  

 

Herefter på samme dag, som servering ..... 

Mascaponecreme:

 

Alle ingredienser røres sammen til en cremet konsistens.

Der smøres et lag over hele toppen. Pyntes, som man har lyst til. Jeg lagde hindbær og jordbær ovenpå for at give den friske smag, og skar twix'en ud i tre stykker, og lagde dem skiftevis med jordbær ovenpå.

Jeg varmede karamelen en smule, så det blev lidt flydende. 

Hæld den derefter over kagen, som man har lyst til.  Gerne ned ad siderne, det mums ud.

 

Klar til servering