Asti/hvid chokolade mousse

Antal: Et lag i 30x40 ø kage

Ingredienser

9 Husblas

1/2 stang vaniliestang

200 g god hvid chokolade

80 g æggeblommer

50 g sukker

6 dl fløde

friske hindbær

1 1/2 dl asti

Asta/hvid chokolade mousse

Beskrivelse

Udblød husblassen i 10 min i koldt vand. Hak chokoladen fint. Varm 2 dl fløde og smelt chokoladen heri. Smelt husblassen i den lune fløde/chokoladeblanding.Tilsæt asti.

Pisk æggeblommerne og sukker helt Hvidt og tilsæt forsigtigt den lune chokoladeblanding mens du rører rundt.

Pisk fløden og vanilien til skum. Chokoladeblandingen og 1/3 af flødeskummet røres forsigtigt sammen og vend forsigtig blandingen tilbage til resten af flødeskummet og vend massen sammen.

Jeg putter blandingen i en sprøjtepose og på køl til næste dag. Man kan også putte den i kagen med det sammen og sætte kagen på køl, gerne natten over.

Jeg lægger nogle friske hindbær sammen med cremen i kagen,  mums.