Pistaciefinancier med hvid trøffel.

Antal: 8-10

Ingredienser

 

4 æggehvider

150 g flormelis

200 g marcipan med pistaciesmag

100g hvedemel

150 g smeltet smør

 

Trøffelmasse:

300 g hvid chokolade

1/4 L fløde

revet skal af 1/2 øko citron

Pistaciefinancier med hvid trøffel.

Beskrivelse

Pisk æggehviderne stive, sigt flormelis i lidt ad gangen og pisk massen sej. Rør forsigtig marcipanmassen i samt mel og til sidst smeltet smør.

Varm fløden op til kogepunktet og smelt hakket chokolade heri. Tilsæt citronskal. Sæt trøffelmassen til afkøling.

Smør dejen ud på en bagepladen med bagepapir str. Ca. 30x38 cm. Bag kagen 10-12 min. Ved 180 gr. Sættes til afkøling.

Beklæd en sandkageform med plastfolie.. Skær kagen ud i 4 baner, samme bredde og længde som formen. Start og slut med kage. Sættes på køl min. 2 timer.

Skæres ud i små firkanter og serveres med friske bær og iskolde kys.