Smørcreme

Antal:

Ingredienser

300 g flormelis

50 g stuetemp. Smør

250 g neutral flødeost 

smag til med vaniliesukker/vanilieessens

Man kan også bruge reven skal af lime/citron eller appelsin eller hvad du har lyst til. 

Hvis du vil have en chokoladesmørcreme, tilsætter du lidt cacao pulver.

 

Smørcreme

Beskrivelse

 

Start med at røre smør og flormelis sammen til smørret er smuldret ud. Tilsæt derefter osten lidt efter lidt til cremen har den konsistens du ønsker. 

Pas på med essensen, da den kan gøre cremen for blød, hvis der kommer for meget i.

Smag til hen af vejen, hvor meget vanilie der skal til, før du har den smag du 

ønsker.

Antal: To lag i 25 Ø kage

Ingredienser

300 g jordbær

1/2 L fløde

2 spsk sukker

1 stang vanile.

 

 

Jordbærmousse

Beskrivelse

Det kan både være friske som frosne jordbær. Fløden piskes op med sukker og vanilie og bærrene kommes i. Husk at smage til.

Antal:

Ingredienser

250 g mascapone

2 dl fløde

1 vaniliestang

3 spsk flormelis

 

 

Mascaponecreme

Beskrivelse

Alt blandes sammen og piskes op og smages til. Jeg putter som regel lidt mere vanilie i.