Kanelkage med appelsenfrosting

Antal: 30

Ingredienser

Lækker kanelkage med appelsinfrosting.
250 g smeltet smør
800 g sukker
800 g mel
1 L kærnemælk
8 tsk kanel
4 tsk natron

Frosting:
250 g neutral smøreost
500 g flormelis
20 g blødt smør
1 dl appelsinjuice.
Lidt grøn farve efter smag, men pas på lige pludselig er farven kraftig. 

Kanelkage med appelsinfrosting

Beskrivelse

Sukker, mel, kærnemælk, natron og kanel blandes sammen. Det smeltede smør tilsættes tilsidst. Hældes i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 g i 30 min.

Frosting:

Flormelis og smør røres sammen. Tilsæt osten lidt ad gangen sammen med juicen. Hold øje med konsistensen, så det ikke bliver for blødt. Farven tilsættes til sidst.

Puttes i en sprøjtepose med tyl og sprøjtes på kagen.